Η Σαμπρίνα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, αλλά και τα τραγικά περιστατικά που έγιναν γνωστά στον χώρο του θεάματος.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην ροκ μπάντα που δημιούργησε και ήταν για εκείνη όνειρο ζωής.

«Δεν σου κρύβω ότι ήταν όνειρο ζωής να έχω μία ροκ μπάντα, να λέω ροκ τραγούδια και δεν είχα τη δυνατότητα να το κάνω στους χώρους που εμφανιζόμουν, ούτε στα μπουζούκια. Όχι ότι δεν άρεσε κι εκείνο, αλλά αυτή είναι η πτυχή του εαυτού μου που δεν έχω επικοινωνήσει με το κοινό. Δεν την ξέρουν και είναι κάτι που αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια, ανέφερε πως ποτέ δεν ήταν αυτή η ξανθιά Barbie, που την έβαλαν οι εταιρείες να γίνει.

«Μου έλεγαν να γίνω ξανθιά Barbie και σέξι. Δεν είχα πρόβλημα, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι έτσι. Δεν ήμουν, ούτε είμαι αυτή η γλυκιά Barbie, καμία σχέση. Δεν βάφομαι καν, σχεδόν ποτέ. Είμαι πολύ χαλαρή. Θα έλεγα ότι είμαι ροκ και στη ζωή μου και σαν χαρακτήρας και σαν τρόπος ζωής γενικά», είπε.

Όπως ανέφερε αργότερα, δεν έχει τύχει να δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, όμως την έχουν δυσκολέψει κάποιες συνεργασίες της.

«Έχει τύχει να με δυσκολέψουν. Δεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά αυτή η υπόσχεση του να γνωριστούμε καλύτερα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκμεταλλευτεί αυτές τις ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση χωρίς να το θέλουν, υπάρχουν κι εκείνες που το έχουν χρησιμοποιήσει», δήλωσε.

Αναφέρθηκε ακόμα και στα προβλήματα ψυχικής υγείας που την ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν. Όπως έκανε γνωστό, κατά την ηλικία των 24-25 πέρασε πολύ δύσκολα, αφού πάθαινε συχνά κρίσεις πανικού. Κατάφερε τελικά, να το αντιμετωπίσει με τη βοήθεια ψυχίατρου.

Τέλος, μιλώντας για τον γιο της είπε: «Η μαμά το μόνο που θέλει είναι να είναι καλά ο γιος της, να περνάει καλά και να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Να είναι ευτυχισμένος με ό,τι επιλέξει. Θεωρώ ότι πρέπει τα παιδιά να μεγαλώνουν και με τους δύο γονείς. Δεν αφορά τα παιδιά η σχέση των γονιών τους. Ο γιος μου είναι στον Βόλο με τον μπαμπά του, εκείνος το επέλεξε, γιατί ήθελε να ασχοληθεί με το μπάσκετ».

Πηγή: newsone.gr