Αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Σάκης Αρσενίου. Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι έχει απιστήσει και αναφέρθηκε στο θαύμα που βίωσε και στους ψυχαναγκασμούς που μπορούν να τον κάνουν να χωρίσει.

«Το νέο μου τραγούδι είναι το «Δεν θέλω να βλέπω κανέναν», δήλωσε αρχικά για τη νέα του επιτυχία.

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αξιοκρατία, υπάρχουν κώνε, αλλά πράγματα», ανέφερε.

«Τραγουδούσα σε 1000 άτομα και μου έλεγε το αφεντικό ήσουν χαλιά, δεν βλεπόσουν. Με ρήμαζε», σημείωσε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί.

«Μου έχουν κόψει πολλές φορές τον χρόνο μου στην πιστά», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Σε ένα πάρτι που τραγουδούσα έπεφτε δυο ώρες ξύλο. Φεύγανε μαλλιά, παπούτσια, καρέκλες. Έχουν μαλώσει πάνω στην πιστά για το ποιος θα χορέψει», τόνισε για τις δυσκολίες του επαγγέλματός του.

«Μου έχουν πετάξει στην πιστά μέχρι και εσώρουχο. Το κάτω», αποκάλυψε για περιστατικά ακραίου θαυμασμού.

Και συνέχισε: «Έχει τύχει στο ίνσταγκραμ να στέλνουν ακραία. Γυμνές φωτογραφίες για παράδειγμα. Και δεν είναι ψεύτικα προφίλ».

«Μου έχουν ζητήσει να διαφημίσω εσώρουχα και δεν το έκανα ποτέ», δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο.

«Έχω χωρίσει. Ήταν ένα φλερτ καλοκαιρινό, βγήκε το δημοσίευμα ένα μηνά μετρά, είχαμε ήδη χωρίσει. Δύο σχέσεις έχω κάνει στη ζωή μου από 2 χρονιά η καθεμιά. Για το ερωτικό κομμάτι δεν θα σου απαντήσω», σχολίασε για την προσωπική του ζωή.

«Έχω συνευρεθεί ερωτικά στην φύση», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Έχω ψυχαναγκασμούς. Βάζω τα πράγματα στη σειρά, κλείνω όλα τα φωτά. αν δω τρίχες στο νιπτήρα, ακαταστασία από κοπέλα, έφυγε!», είπε.

«Έχω απιστήσει, έχω ερωτηθεί και το έχω πει. Ήμασταν καμία εβδομάδα χωριά και μετά δεν άντεξε, γύρισε», παραδέχτηκε ο Σάκης Αρσενίου.

«Η μανούλα μου θέλει να με παντρέψει, είμαι μικρός ακόμα. Θέλει εγγόνι», ανέφερε για τη μητέρα του.

«Σε ένα τροχαίο είχε σφηνώσει το πόδι μου αναμεσά στο ταμπλό και την θέση και μόλις βγήκα το αμάξι κάηκε», τόνισε  για ένα τροχαίο που κινδύνεψε η ζωή του.

Πηγή: newsone.gr