Για τα όσα βγήκε και κατήγγειλε δημοσίως ο παππούς του Σάκη Κατσούλη, αλλά και για τα σχόλια της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μίλησε ο φετινός μεγάλος νικητής του Survivor.

Ο ίδιος δεν δείχνει να κρατάει κακία στον παππού του ο οποίος όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι ο νεαρός επιχειρηματίας δεν μίλησε και με τόσο κολακευτικά σχόλια.

Ο Σάκης Κατσούλης επίσης μίλησε και για τα όσα είπε για εκείνον η μητέρα της Μαριαλένας που επίσης δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.

Διαβάστε τι είπε για εκείνους στην παρακάτω συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλεθεατής:

Με τη μητέρα της Μαριαλένας κατα­φέρατε να μιλήσετε;

«Όχι, δεν έχω καταφέρει ακόμη να μιλήσω καλά καλά με τους γονείς μου».

Σας στενοχώρησαν τα σχόλια που έκανε τόσο εκείνη όσο και ο παππούς
σας;

«Για τον παππού μου το έμαθα επίσης σε μια συνέντευξη. Είναι μεγάλος άνθρωπος, έχει περάσει πολλά, τα οποία δεν χρειάζε­ται να πω αυτή τη στιγμή. Θεωρώ, όμως, ότι κι ένας δημοσιογράφος, όταν τον προσεγ­γίζει και καταλαβαίνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι σωστό να τον βάζει σε αυτή τη διαδικασία.

Παρ’ όλα αυτά, κά­ποια στιγμή θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον παππού μου, αν και δεν είναι τό­σο εύκολο, γιατί θα τον πάρω τηλέφωνο και θα νομίζει ότι το κάνω γιατί είδα αυ­τά τα σχόλια.

Όσον αφορά τη μαμά της Μαριαλένας, την καταλαβαίνω επίσης απόλυτα, είναι μητέρα.

Όπως μου είπαν οι γονείς μου, τόσο για μένα όσο και για τη Μαριαλένα γράφονταν πάρα πολλά, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, ειδικά σε μια ηλικία μεγαλύτερη όπως των γονιών μας. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό που γινόταν.

Δεν κρατάω καμία κακία, ή­ταν κι εκείνη μπερδεμένη και για την κό­ρη της και για μένα, οπότε νομίζω ότι όλα θα καταλαγιάσουν. Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή και σίγουρα θα είναι όλα πολύ κα­λύτερα».

in.gr

Πηγή: newsone.gr