Ο νικητής του φετινού Survivor μίλησε σε όλα

Ο νικητής του φετινού Survivor, o Σάκης Κατσούλης από προχθές είναι περιζήτητος και δεν σταματά να δίνει συνεντεύξεις. Ο 30χρονος επιχειρηματίας μίλησε στο Πρω1νό για όλα. Για το αυταάνοσο που τον ταλαιπωρεί, για τον παππού του, για τη μαμά της Μαριαλένας αλλά και την επιθυμία του να κάνει οικογένεια. Ωστόσο ρωτήθηκε αν θα μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Οπως είπε δεν υπήρχε συμφωνία να μοιράσει με τη Μαριαλένα τα χρήματα, ούτε και η ίδια του το ζήτησε αλλά δεσμεύτηκε να τη βοηθήσει να ανοίξει το δικό της personal studio γυμναστικής γιατί όπως είπε το αξίζει και είναι πολύ καλή στον αθλητισμό.

«Το πρώτο πράγμα που ήθελα να μάθω βγαίνοντας ήταν αν οι γονείς μου είναι καλά από θέμα υγείας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει σε αυτούς τους μήνες. Υπήρχε και ο κορωνοϊός που για πολλούς ήταν μια περίοδος που έφερε πολλά προβλήματα λόγω ψυχολογικών. Και εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος με ψυχολογικά, έχω ψυχοσωματικά θέματα, ένα αυτοάνοσο. Έχω λεύκη από μικρή ηλικία και όποτε υπάρχει έντονο άγχος συνεχίζεται».

Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο παππούς του και τα παράπονα που είχε και τόνισε«Ο παππούς… Και αυτό έμαθα χθες. Μεγάλη ιστορία. Γίνεται να πας με την κοπέλα σου διακοπές και να μείνεις στον παππού σου; Πήγαμε να τον δούμε, φάγαμε μαζί και νοικιάσαμε ένα σπίτι να μείνω με την σύντροφό μου. Τι πιο ανθρώπινο να θες να μείνεις αλλού με τον άνθρωπό σου. Στα εγκαίνια δεν καλούμε… Έρχεται όποιος μας αγαπάει. Δεν κάλεσα κάποιον, ήρθαν 800 άτομα. Δεν τα κάλεσα, δεν ήταν γάμος μου. Αν παντρευόμουν θα τον καλούσα».

Φυσικά, αναφέρθηκε και στη μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα έχουν ειπωθεί.

Τέλος αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει σύντομα οικογένεια.

Πηγή: newsone.gr