Ο Σάκης Κατσούλης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν το «ζευγάρι» που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο φετινό Survivor.

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη  μεταξύ άλλων οι δυο τους απάντησαν για τα σχόλια που έχει δεχθεί ο Σάκης Κατσούλης καθώς αρκετοί έχουν θεωρήσει πως έχει ασκήσει βία στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Εσένα πάλι, Σάκη, σου καταλογίζουν πράγματα που έχουν συμπεράνει από λόγια της Μαριαλένας και σε αποκαλούν τραμπούκο και χειριστικό ενώ μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και των χρηστών των social media θεώρησε ακόμα πως την έχεις χτυπήσει. Όλα αυτά σε μια εποχή κατά την οποία η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες έχει μπει στο μικροσκόπιο.

Μ.Ρ.: Έχω πει πολλές πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πράγματι, ανέφερα μια ιστορία στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο χωρίσαμε -αρκετά φορτισμένη- αλλά ποτέ δεν έχω ισχυριστεί κάτι τέτοιο για τον Σάκη γιατί ποτέ δεν έχει συμβεί. Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου και μπήκαν στο στόμα μου λέξεις που δεν έχω πει.

Σ.Κ.: Ειδικά με το «τραμπούκος» όσοι με γνωρίζουν γελούν.

Μ.Ρ.: Εγώ πάλι έχω βγει πολλές φορές εκτός ορίων, κυρίως λόγω των ορμονικών θεμάτων που αντιμετώπιζα. Νομίζω ότι αν δω τα επεισόδια, θα νευριάσω πολύ με τον εαυτό μου. Αν ο Σάκης είχε την συμπεριφορά που του προσάπτουν, δεν θα είχε την αντίδραση που βλέπατε απέναντί μου.

Σ.Κ.: Αν ήμουν όλα αυτά που μου έχουν καταλογίσει, δεν θα είχα καταφέρει να τα καταπιέσω τόσους μήνες και σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Είχες όμως κάποια ξεσπάσματα.

Σ.Κ.: Μόνο ένα πολύ έντονο, την τρίτη εβδομάδα, γιατί είχαν αναφερθεί τα προσωπικά μας. Ωστόσο τις πρώτες δυο εβδομάδες έκανα παρέα με τον Τζέιμς, τον Νίκο, την Άννα Μαρία και τον Καλλίδη. Ήταν η παρέα της Μαριαλένας, οπότε και η δική μου κατεύθυνση.

Θεωρείς πως έχεις αδικηθεί;

Σ.Κ.: Από την στιγμή που κέρδισα το παιχνίδι, όχι. Πώς θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο!

Μαριαλένα, φαινόσουν πολύ θυμωμένη με τον Σάκη.

Μ.Ρ: Ήμουν! Ήμασταν μαζί δύο χρόνια, συζούσαμε, τσακωθήκαμε πολύ έντονα, βριστήκαμε, μάζεψα τα πράγματά μου, έφυγα από το σπίτι, χωρίζοντας ακαριαία και δεν ξαναμιλήσαμε μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι.

Σ.Κ: Ήμουν φαντάρος ένα χρόνο και ένιωθα πιεσμένος από πολλά, συν του ότι ζούσαμε την πρώτη έξαρση της πανδημίας, η οποία μας επηρέασε όπως και πολλά άλλα ζευγάρια. Για αρκετό διάστημα ήμασταν σε ένταση και κανείς δεν έκανε πίσω.

Μ.Ρ: Κόντρα στην κόντρα.

Σ.Κ: Είχαμε συναντηθεί μόνο στα αγωνίσματα που περνούν οι υποψήφιοι για το Survivor και μετά μέσα στο παιχνίδι. Δίκιο είχε η Μαριαλένα.

Πώς ήρθατε κοντά;

Σ.Κ: Κατ’ αρχάς δεν της μετέφερα ποτέ κάτι απέξω. Όταν μεταφέρεις πληροφορίες σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αυτό που θα νιώσει ο δέστης θα αλλοιώσει τη συμπεριφορά του. Δεν μπορείς να μπεις στο παιχνίδι ως παίκτης και να δρας ως τηλεθεατής. Πρέπει να ζεις τις στιγμές σου και να πράττεις αυτό που νιώθεις.

Μ.Ρ: Η καθημερινότητα και ο πρώτος τραυματισμός του μας έφεραν κοντά. Ξεκινήσαμε από τα αγωνίσματα και τα έπαθλα και μετά τα κάναμε όλα μαζί. Και τώρα, ό,τι κάνουμε το κάνουμε μαζί.

Ο κόσμος σας θέλει μαζί περιμένοντας τη στιγμή που θα δηλώσετε ότι είστε ξανά ζευγάρι. Τελικά, τι είστε ο ένας για τον άλλον;

Σ.Κ: Νομίζω πως θα δείξει ο χρόνος. Εξάλλου δε χρειαζόμαστε τέτοιες ταμπέλες. Και παλιότερα γνωριστήκαμε, τη διεκδικούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αρχίσαμε να ερχόμαστε πιο κοντά και κάποια στιγμή ήρθε και το ερωτικό κομμάτι. Δεν είπαμε “τώρα είμαστε ζευγάρι”, απλώς έγινε. Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε.

Μ.Ρ: Πράγματι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα τι θα προκύψει στο μέλλον δεν το ξέρουμε ούτε εμείς.

Σ.Κ: Ίσως δεν είμαστε έτοιμοι να ορίσουμε διαφορετικά τη σχέση μας και δεν υπάρχει και λόγος να βιαστούμε.

in.gr

Πηγή: newsone.gr