Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Σάλος με υποψήφιο πρόεδρο στις ΗΠΑ που αδιαφόρησε όταν η έγκυος σύζυγός...

Σάλος με υποψήφιο πρόεδρο στις ΗΠΑ που αδιαφόρησε όταν η έγκυος σύζυγός του λιποθύμησε

25
0

Σάλο έχει προκαλέσει η αντίδραση του επιχειρηματία από τη Δυτική Βιρτζίνια, Ρόλαν Ρόμπερτς ΙΙ, ο οποίος έμεινε για αρκετή ώρα απαθής όταν η έγκυος γυναίκα του λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών.

Βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο δείχνει τον Ρόμπερτς να δηλώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, όταν η σύζυγός του Ρεμπέκα Λι Ρόμπερτς, καταρρέει. Η Ρεμπέκα, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί, έμεινε στο έδαφος για αρκετά δευτερόλεπτα προτού τη βοηθήσει ο Ρόμπερτς, κι αφού είχαν σπεύσει πρώτα αρκετοί βοηθοί.

Αργότερα, η Ρεμπέκα φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα καθώς ο Ρόμπερτς συνεχίζει ακάθεκτος την ομιλία του.

Δείτε το βίντεο:

Όπως ήταν αναμενόμενο η καθυστερημένη αντίδραση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στα social media.

«Δεν την αγαπάει. Γιατί του πήρε τόσο πολύ για να αντιδράσει;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης. «Τρελαίνομαι που πήγαν τέσσερις άνθρωποι να την βοηθήσουν πριν να ασχοληθεί αυτός» σχολίασε άλλος χρήστης.

«Έχει και κανείς άλλος την αίσθηση ότι κουνήθηκε μόνο όταν αντιλήφθηκε πόσο κακό θα ήταν για την εικόνα του να παραμείνει ακίνητος;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος.

Η ομάδα του Ρόμπερτς τα έκανε, μάλιστα, χειρότερα καθώς φέρεται να έχει εξαφανίσει την επίμαχη σκηνή από το επίσημο βίντεο της ανακήρυξης της υποψηφιότητάς του.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε το στέλεχος των Ρεπουμπλικανών εξήγησε ότι «η σύζυγός μου είναι πέντε μηνών έγκυος. Η πίεσή της είναι μια χαρά και ευχαριστούμε τον Θεό γι’ αυτό».

real.gr

Πηγή: newsone.gr