Μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στους δρόμους με κατεύθυνση τη Χαλκιδική. Οι Θεσσαλονικείς είναι εξοπλισμένοι με υπομονή με σκοπό να απολαύσουν βουτιές και «ανάσες» δροσιάς σε κάποια από τις πολυάριθμες παραλίες. Παράλληλα αυτή την ώρα η “Χαλκιδική” έχει ήδη γίνει trend στο Twitter με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν το γνωστό ρητό… “Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει”.

Πού υπάρχει κίνηση

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται τόσο στην περιφερειακή οδό, όσο και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων. Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα από τον κόμβο Πανοράματος και τον Κ12 της περιφερειακής οδού με τη Μουδανιών, στο ρεύμα εξόδου από την πόλη, με τις χαμηλές ταχύτητες να συνεχίζονται μέχρι τον κόμβο Ρυσίου. Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση των οχημάτων και στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ρεύμα προς ανατολικά και κυρίως μέχρι τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία». Χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις κινούνται τα οχήματα στην ανηφόρα της Καρδίας.

Σε ό,τι αφορά το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, καθυστερήσεις και χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται στο «ορφανό» χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, στη διασταύρωση της Γερακινής και στο φανάρι της Νικήτης.

Πηγή: newsone.gr