Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Σεισμός στην Τουρκία: «Η θεία μου ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια, λιποθύμησε πέντε...

Σεισμός στην Τουρκία: «Η θεία μου ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια, λιποθύμησε πέντε φορές και έτρωγε πέτρες…» – Συγκλονίζει μαρτυρία

24
0

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της Ελίφ Ναρίν για τους συγγενείς και τους φίλους της που είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο σεισμός στην Τουρκία.

Η Ελίφ ανέφερε πως ο σεισμός ισοπέδωσε την Αντιόχεια και την εξαφάνισε, ενώ πολλοί είναι οι εγκλωβισμένοι κάτω από τα χαλάσματα.

«Δυστυχώς η Αντιόχεια εξαφανίστηκε εντελώς. Συγγενείς και φίλοι είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, λιποθυμούν και τρώνε πέτρες. Η θεία μου ενώ ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια λιποθύμησε πέντε φορές από τον πόνο και έτρωγε πέτρες. Ο ξάδελφος μου με την σύζυγο του είναι ακόμη κάτω από τα συντρίμμια», είπε.

Ηίδια βοηθάει μέσω εθελοντικής δράσης, προσφέροντας φαγητό και ρούχα σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη.

«Μου έχει κάνει εντύπωση το ότι δεν παίρνουν περισσότερο από όσο έχουν ανάγκη. Όσο πεινασμένοι και αν είναι μου λένε να τους δώσω λίγο και να δώσω και σε άλλους που έχουν ανάγκη. Πάντα λένε ευχαριστώ», δήλωσε.

Τέλος, η Ελίφ θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Ελλάδα και τους διασώστες που δίνουν μάχη με το χρόνο για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων.

«Ευχαριστώ την Ελλάδα που μας βοήθησε. Ήταν μία κίνηση ενσυναισθησης και πολύ συγκινητική για εμάς», είπε.

real.gr

Πηγή: newsone.gr