Απάντηση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά την κοινοποίηση ημίγυμνων φωτογραφιών του έδωσε ο ιερέας από τις Σέρρες, υπογραμμίζοντας ότι «ο κάθε άνθρωπος έχει προσωπική ζωή».

Αρχικά, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως «το ότι αγαπώ τη γυμναστική, το ότι έχω κάνει φωτογράφιση και αγαπώ και το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό, ότι δεν αγαπώ την πνευματική ζωή και ότι δεν αγαπώ την ψυχή».

«Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν εδώ πέρα, το αποδέχονται και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Κυρίως ο άνθρωπος είμαστε εμείς, αν μας ξέρουν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, τι καρδιά έχουμε, δεν υπάρχει κανένα θέμα τότε. Είδατε εσείς σάλο εδώ στις Σέρρες;» επισημαίνει ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε άνθρωπος έχει προσωπική ζωή και είναι ελεύθερος. «Μπορεί να διαθέτει και λογαριασμό στο Instagram και παντού και να μοιράζεται πράγματα δικά του».

Στο πλευρό του οι συγχωριανοί

Όσοι γνωρίζουν τον ιερέα, στέκονται στο πλευρό του μιλώντας για έναν πολύ καλό άνθρωπο.

«Είναι πολύ καλός, ευγενικός, κύριος με τα όλα του, τον σέβεται όλο το χωριό. Τέτοια συμπεριφορά, λίγοι παπάδες πέρασαν από δω» λέει συγχωριανός του ιερέα.

«Είναι υπόδειγμα, τίποτα άλλο» δηλώνει άλλη κάτοικος.

«Τι πράγματα είναι αυτά; Ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του. Τέτοιος παπάς υπάρχει στην οικουμένη;» αναρωτιέται ηλικιωμένη.

in.gr

Πηγή: newsone.gr