Σφίγγει ο κλοιός της Δικαιοσύνης γύρω από τον δημοφιλή ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος ελέγχεται εξονυχιστικά από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, για τρεις συνολικά καταγγελίες, εκ των οποίων η μία είναι για το αδίκημα του βιασμού και οι άλλες δύο για το αδίκημα της απόπειρας βιασμoύ.

Πρόκειται επί της ουσίας για τρία καταγγελλόμενα αδικήματα

σε βαθμό κακουργήματος, για οποία ο γνωστός ηθοποιός θα κληθεί άμεσα να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα.

Πλέον, σύμφωνα πληροφορίες, η έρευνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη τρέχει με γοργούς ρυθμούς και μάλιστα ενώπιων του εισαγγελέα φέρεται να έχει καταθέσει σήμερα νεαρή γυναίκα που καταγγέλλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού της μέσα στο αυτοκίνητό του, τον Αύγουστο του 2014.

Η κατάθεση της γυναίκας ήταν μάλιστα πολύωρη ενώπιον του εισαγγελέα. Έτσι μετά και τη σημερινή κατάθεση της καταγγέλλουσας, εάν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) δεν προσκομίσει στις εισαγγελικές αρχές κάποια νέα καταγγελία κατά του ηθοποιού, τότε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο εισαγγελέας αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να καλέσει σε εξηγήσεις τον δημοφιλή κωμικό, ως ύποπτο για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες στον εισαγγελέα έχει καταθέσει και η άλλη γυναίκα που κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο καμαρίνι του, το 2010.

Η καταγγέλλουσα φέρεται να αποδίδει στον Πέτρο Φιλιππίδη το γεγονός ότι απερρίφθη σε κάστινγκ που είχε κάνει, ένα χρόνο μετά, ώστε να συμμετάσχει σε μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή.

Όπως είχε αναφέρει ο ηθοποιός την απείλησε ότι θα την καταστρέψει όταν εκείνη κατάφερε να φύγει από το καμαρίνι του και να γλυτώσει από βιασμό.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο σκέλος εκείνο της έρευνας που αφορά στο καταγγελλόμενο αδίκημα του βιασμού, έρευνα για την οποία είχε γράψει το «Θέμα» την περασμένη Κυριακή, αυτό φέρεται να έχει τελεστεί το έτος 2008.

Αν οι τόσο σοβαρές αυτές καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού επαληθευτούν, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, τις οποίες θα κληθεί να αντικρούσει ενώπιον ανακριτή, όπου και θα διαβιβαστεί η δικογραφία μετά την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr