Η διάσημη και ταλαντούχα τραγουδίστρια Shaya το τελευταίο διάστημα πριν τις αλλαγές που ήρθαν λόγω κοροναϊού, είχε ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό κάνοντας live εμφανίσεις.

Η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για αυτό το βήμα της ενώ αποκαλύπτει και την απίστευτη περιπέτειά της στην Αίγυπτο λόγω Covid.

Προ Covid-19 είχες ανοίξει τα φτερά σου και στο εξωτερικό, κάνοντας live εμφανίσεις σε Κουβέιτ, Βουλγαρία, Κύπρο, Αγγλία, Αυστρία.

«Πολύ έντονη εμπειρία για μένα! Όταν διαλύθηκαν οι Hi-5, κλήθηκα να επιλέξω αν θα έμενα στην Ελλάδα, την οποία αγάπησα και απέκτησα φίλους, ή θα πήγαινα στο εξωτερικό, όπου υπάρχει μεγαλύτερο κοινό για τη μουσική μου.

Επέλεξα προφανώς το πρώτο και τώρα, τόσα χρόνια μετά, αυτά τα lives στο εξωτερικό έδωσαν άλλο νόημα στο μουσικό μου ταξίδι, είναι σαν να ξεκίνησε κάτι από την αρχή, αφού σε κάθε χώρα που τραγουδούσα μου άνοιγε και μια πόρτα για να τραγουδήσω μετά και σε μια άλλη.

Βέβαια, στο να μου γίνουν προτάσεις για συναυλίες στο εξωτερικό βοήθησαν και τα lives που έκανα στη Μύκονο για δύο καλοκαίρια, το 2018 και το 2019, αφού το κοινό εκεί είναι διεθνές».

Το τελευταίο σου διεθνές live ήταν στην Αίγυπτο, πριν από έναν μήνα. Τι θυμάσαι από αυτό;

«Ότι ξέμεινα στη χώρα! (γέλια). Χωρίς πλάκα, όμως, ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες που έχω ζήσει. Δεν είχα ταξιδέψει ξανά εν μέσω Covid, αρχικά ήταν πολύ αγχωτικό αυτό…

Να κάνεις τεστ, να συμπληρώσεις χαρτιά, να προσέχεις μην κολλήσει τον ιό εκεί… Αυτό που έγινε με μένα ήταν πως, ενώ έπρεπε να είχα συμπληρώσει ένα χαρτί δύο φορές για να πάω και να γυρίσω, εγώ το συμπλήρωσα μία, με αποτέλεσμα να ξεμείνω για δύο μέρες σε μια ξένη χώρα, μακριά από την οικογένειά μου».

in.gr

Πηγή: newsone.gr