Μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος του Μάκη Χριστοδουλόπουλου έφερε στη δημοσιότητα η «Espresso», λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις της Λίτσας Γιαγκούση για τη θυελλώδη συνεργασία της με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Εργαζόμενη στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα λεκτικής βίας από τον τραγουδιστή επειδή δεν του άρεσε το… καμαρίνι!

«Σήκω και φύγε, μη σε βλέπω μπροστά μου»: Το ξέσπασμα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου

Η εργαζόμενη, η οποία δουλεύει ως καθαρίστρια στα Λαδάδικα της Αθήνας, περιέγραψε όλα όσα φέρεται ότι έζησε έχοντας απέναντί της έναν Μάκη Χριστοδουλόπουλο… θηρίο ανήμερο.

«To περιστατικό συνέβη περίπου πριν από δύο εβδομάδες, Κυριακή μεσημέρι. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μπήκε στο μαγαζί εκνευρισμένος, επειδή δεν του άρεσε η αφίσα στην είσοδο. Τον συνάντησα μέσα στο μαγαζί μαζί με τον εγγονό του και τους συνεργάτες του, και τους οδήγησα στο καμαρίνι τους. Από τα τέσσερα καμαρίνια ήταν το πιο μεγάλο. Τότε, μόλις το είδε, είπε πως δεν του άρεσε και ότι ήθελε να σηκωθεί να φύγει. Του εξήγησα ευγενικά πως αυτό είναι το καμαρίνι του και πως δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για αυτό. Έγινε έξαλλος, άρχισε να μου φωνάζει και να ουρλιάζει: “Σταμάτα! Σήκω και φύγε τώρα, μη σε βλέπω μπροστά μου!” Ήταν τόσο εκνευρισμένος, που από ένστικτο τραβήχτηκα πίσω, γιατί φοβήθηκα μη με χτυπήσει. Πάγωσα, ένιωσα φόβο έτσι όπως τον είδα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έσπασε την κορνίζα με την αφίσα

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής τα έκανε «γυαλιά καρφιά», σπάζοντας την κορνίζα με το όνομά του στο μαγαζί: «Το περιστατικό στο καμαρίνι έληξε όταν τον σταμάτησαν οι συνεργάτες του. Τότε κατέβηκε κάτω στην είσοδο και έσπασε την κορνίζα με την αφίσα που ήταν η φωτογραφία του»!

Η καταγγέλλουσα λέει επίσης πως, εξαιτίας της λεκτικής βίας που υπέστη από τον τραγουδιστή, ήταν σε κατάσταση σοκ.

«Όταν γύρισα σπίτι ένιωσα απαίσια. Είμαι μεγάλη γυναίκα και θίχτηκα και προσβλήθηκα πολύ από τη συμπεριφορά του», ανέφερε στην «Espresso».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής έκανε κανονικά το πρόγραμμά του εκείνη την ημέρα και μόλις η επιχείρηση έμαθε για το περιστατικό με την εργαζομένη, αποφάσισε να δώσει τέλος στη συνεργασία μαζί του.

Μετά όσα φέρεται ότι του καταλογίζει η εργαζομένη, η «Espresso» προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο για να δώσει τη δική του απάντηση όμως δεν ήταν εφικτή η επικοινωνία μαζί του.

Όλα αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση, σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη συνεργασία τους στο Λαδάδικα Summer.

«Υπήρχε ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά από τον τραγουδιστή, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα, και αντί για 40 λεπτά τραγούδησα 10. Εκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάζει μόνο τον εαυτό του. Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει κάτι εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία! Κακώς, βέβαια. Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφράγισαν για έναν μήνα για κάποιον λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή – είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μια απόπειρα. Κρίμα το ταλέντο του…». 

Πηγή: newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr