Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε ότι ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών. Η σταρ υπηρέτησε ως πρέσβειρα αρωμάτων και καλλυντικών αρκετά χρόνια σε γνωστές εταιρείες καλλυντικών και δήλωσε στο WWD ότι «γοητεύτηκε από τότε που ήταν παιδί από τη δύναμη της ομορφιάς που μεταμορφώνει».

Και συνεχίζει:

«Η μητέρα μου, φρόντισε να μου μάθει να φροντίζω τον εαυτό μου στην εφηβεία. Προχωρώντας έκανα βήματα με στόχο να δημιουργήσω κάτι αληθινό για μένα. Το αποτέλεσμα είναι μια προσιτή προσέγγιση στην ομορφιά».

Η σειρά καλλυντικών της Σκάρλετ Γιόχανσον πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον δήλωσε επίσης σύμφωνα με το ΑΠΕ ότι «δημιούργησε μία σειρά για την φροντίδα του δέρματος που πρέπει να είναι καθαρό» και για «όσους, θέλουν το δέρμα τους να φαίνεται λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια».

Η σταρ του Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Black Widow» σε σκηνοθεσία της Κέιτ Σόρτλαντ. Λόγω της πανδημίας τα μεγάλα στούντιο είχαν αναβάλλει τις πρεμιέρες τους, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες έκλειναν.

Από τον Μάιο του ’20 έγινε Νοέμβριος του ίδιου χρόνου, στη συνέχεια Μάϊος του ’21 για να δώσει την σειρά του σε μια οριστική ημερομηνία.

Σε συνέντευξη της στο People, η χολιγουντιανή σταρ επιβεβαίωσε ότι οι θαυμαστές της Marvel θα ανακαλύψουν τι συνέβη στη Βουδαπέστη στις 7 Ιουλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, και δύο ημέρες αργότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες

in.gr

Πηγή: newsone.gr