Αντιμέτωπος με ένα παράξενο περιστατικό ήρθε ένας άνδρας στη Βόρεια Ντακότα όταν άνοιξε το φορτηγό του και είδε μέσα 160 κιλά καρύδια.

Σκίουρος στην πόλη Φάργκο στην Πολιτεία της Βόρειας Ντακότα, έδειξε το πάθος του, αφούν αποθήκευσε 160 κιλά καρυδιών σε αγροτικό αυτοκίνητο.

Όπως είπε ο Μπλι Φίσερ, όταν επέστρεψε σπίτι του μετά από ένα τετραήμερο επαγγελματικό ταξίδι, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ανακάλυψε ότι το φορτηγό του ήταν γεμάτο με μαύρα καρύδια, στο μέγεθος μοσχολέμονου.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό τουστο Facebook, τα καρύδια ήταν τοποθετημένα σε κάθε γωνιά του αγροτικού συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα και των φτερών.

Ο Μπίλ Φίσερ γέμισε επτά κουβάδες των 23 κιλών ο καθένας. «Έπρεπε να βγάλω τα φτερά και να καθαρίσω όλα τα καρύδια. Και ένω νόμιζα ότι τα είχα μαζέψει όλα, καθώς έστριψα στη γωνία είδα ένα να κυλάει κάτω από το παρμπρίζ στο ύψος του υαλοκαθαριστήρα».
καρύδια


Όσο τρελό κι αν φαίνεται όλο αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Σύφωνα με τον Μπιλ Φίσερ οι κόκκινοι σκίουροι χρησιμοποιούν από το 2013 το φορτηγό του για να αποθηκεύουν καρύδια από το δέντρο του γείτονα κάθε δύο χρόνια, κατά τον κύκλο ωρίμανσης του δέντρου.

καρύδια
Εξήγησε μάλιστα πως αν και έχει άλλα αυτοκίνητα στην κατοχή του, οι σκίουροι επιλέγουν πάντα το αγροτικό ακόμα και αν το παρκάρει σκοπίμως μακριά από την βελανιδιά.

Φυσικά με την πάροδο των ετών ο Μπίλ Φίσερ έχει μάθει να ελέγχει εξονυχιστικά το φορτηγό του μόλις αρχίσουν τα καρύδια να πέφτουν στον δρόμο. Μάλιστα περιμένει να μην υπάρχουν καρποί στο δέντρο ούτως ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αφαίρεσης τους από το αγροτικό.
καρύδια

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr