Σμαράγδα Καρύδη και Εβελίνα Παπούλια συνεχίζουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι τελείωσε και έχει μπει φθινόπωρο.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στα μπάνια των διασήμων, οπότε η θερμοκρασία είχε μειωθεί αισθητά, ο υδράργυρος ανεβαίνει ξανά και ορισμένοι βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν τα τελευταία μπάνια και τις τελευταίες βουτιές του φθινοπώρου.

Μπορεί οι διάσημοι, που δεν σταματούσαν να δημοσιεύουν πόζες με μαγιό το καλοκαίρι, είτε να κάνουν διάλειμμα, είτε να ποζάρουν παλιότερες φωτογραφίες, αναπολώντας το κοντινό παρελθόν, υπάρχουν όμως κάποιες που πήγαν στη θάλασσα και δημοσιεύουν νέο φωτογραφικό υλικό.

Σμαράγδα Καρύδη και Εβελίνα Παπούλια με μαγιό

Η Σμαράγδα Καρύδη είπε ναι στην επιστροφή του καλοκαιριού και με το hastag #summerisback έβαλε ολόσωμο μαγιό και μας κάλεσε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.

Σμαράγδα Καρύδη και Εβελίνα Παπούλια μπάνια

Από την πλευρά της, η Εβελίνα Παπούλια έβαλε πράσινο μπικίνι και πήγε στη θάλασσα. Η 50χρονη ηθοποιός λατρεύει το κολύμπι και ο φακός την εντόπισε με τον κατάλληλο εξοπλισμό για προπόνηση και όχι μόνο για να κάνει ηλιοθεραπεία.

Όπως είχε υπογραμμίσει σε παλιότερες δηλώσεις της «δεν παίρνω ποτέ βιταμίνες, παρά μόνο όταν είμαι πολύ κουρασμένη, δεν τρώω καθόλου καλά και επίσης γυμνάζομαι μόνο όταν διδάσκω. Το μοναδικό που έκανα ήταν που πήγα να μου διδάξουν αφρικανικό χορό, αλλά με τις πρόβες δυστυχώς σταμάτησα γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω κάτι καινούργιο».

Σμαράγδα Καρύδη και Εβελίνα Παπούλια μπάνια

Σμαράγδα Καρύδη και Εβελίνα Παπούλια μπάνια

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr