Η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας». Πρόκειται για μία σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού και παρουσιάστριας, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση και να ζει μόνιμα στην Πάρο.

Μιλώντας για τον Γιάννη Πάριο και την αγάπη της για την Πάρο, η Σοφία Αλιμπέρτη παραδέχτηκε: «Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο».

«Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ» είπε για την απόφασή της να ζήσει στην Πάρο.

Ο φόβος και οι παπαράτσι 

Όσον αφορά στις αλλαγές στα επαγγελματικά της: «Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος».

«Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει» αποκάλυψε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχτηκε ότι έχει σκεφτεί να χτυπήσει παπαράτσι με το αυτοκίνητο, ενώ τόνισε πως τα παιδιά της φοβόντουσαν, καθώς καθημερινά υπήρχαν άγνωστοι με κάμερες έξω από τοι σπίτι. 

«Ζούσα μήνες με τον φόβο και η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ήμουν απεγνωσμένη πήγα να τον χτυπύησω με το αμάξι, προκειμένου να έρθει η αστυνομία. Δεν τον χτύπησα όμως τη γλύτωσε, δεν τον πρόλαβα. Φοβόμουν τα πάντα και έκανα τα χειρότερα σενάρια του κόσμου. Ήταν πολύ δύσκολο».  


Η άγνωστη σχέση

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Σοφία Αλίμπέρτη αναφέρθηκε σε μία μακροχρόνια σχέση της, η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή.

«Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι» αποκάλυψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.
Οι σκέψεις να επιστρέψει στην τηλεόραση
Τέλος, μίλησε για τις σκέψεις της να επιστρέψει στην τηλεόραση και τόνισε πως δεν αποκλέει το ενδεχόμενο, όμως βασική της προϋπόθεση είναι να επανέλθει πίσω από τις κάμερες.

Πηγή: newsone.gr