Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Σοφία Μπεκατώρου για υπόθεση Γεωργούλη: «Τραγικό να καταρρίπτεται το απόρρητο – Γι’...

Σοφία Μπεκατώρου για υπόθεση Γεωργούλη: «Τραγικό να καταρρίπτεται το απόρρητο – Γι’ αυτό φοβούνται να μιλήσουν τα θύματα»

63
0

Η Σοφία Μπεκατώρου ήταν η πρώτη που μίλησε για την κακοποίησή της δημόσια και έσπασε τα ταμπού, ενώ ακολούθησαν και άλλα θύματα τον δικό της δρόμο.

ΗΟλυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου τοποθετήθηκε με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέβαλε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ελένη Χρονοπούλου.

Με αφορμή την διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας, η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου τονίζοντας ότι «είναι τραγικό όταν προχωράμε σε τέτοιες αποκαλύψεις και το απόρρητο καταρρίπτεται», υπογραμμίζοντας ότι «αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν».

Παράλληλα, ανέφερε ότι όταν ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε στη Βουλή για τη διαφθορά στον αθλητισμό το πλήρωσε με δύο αγωγές.

Σημείωσε ακόμα ότι πάρα το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων για τέτοια θέματα, «επί της ουσίας όλα τα κόμματα δεν έχουν σταθεί με έναν σαφή τρόπο, δηλαδή υπάρχουν κάποιες προγραμματικές δηλώσεις αλλά ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι».

Τόνισε ακόμα ότι και η ίδια πλήρωσε με προσωπικό κόστος αφού μίλησε.

real.gr

Πηγή: newsone.gr