Η Σοφία Παθέκα εμφανίστηκε στην εκπομπή Pop Up και μίλησε για το τηλεοπτικό της παρελθόν ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία.

Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση.» εξομολογήθηκε η ίδια.

Η Σοφία Παθέκα αναφέρθηκε στην εποχή που συμμετείχε στην εκπομπή «Πρωινός Καφές» ενώ μίλησε επίσης για τον γάμο της που κρατά 20 χρόνια αλλά κα για τα παιδιά της: «Ήμουν από τις τελευταίες γυμνάστριες που βγήκαν στην τηλεόραση, δεν είχαμε ανταγωνισμό. Είμαι 20 χρόνια παντρεμένη. Τα πάντα έχουν τύχει μέσα σε αυτά τα χρόνια. Όταν υπάρχουν γερές βάσεις σε ένα γάμο μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Τα αγόρια χρειάζονται μια ειδική μεταχείριση».

in.gr

Πηγή: newsone.gr