Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Σοφιανός για Πολάκη: Απαράδεκτη η ποινική μεταχείριση μιας απαράδεκτης πολιτικής ανάρτησης

Σοφιανός για Πολάκη: Απαράδεκτη η ποινική μεταχείριση μιας απαράδεκτης πολιτικής ανάρτησης

26
0

«Είναι αστείο να θεωρούνται βαθύ κράτος κάποιοι δημοσιογράφοι και δικαστές και όχι όσοι έχουν τα “κλειδιά” της οικονομίας», δήλωσε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

 «Απαράδεκτη η ανάρτηση Πολάκη, απαράδεκτη και η ποινική μεταχείριση μιας πολιτικής ανάρτησης», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ.

Σημείωσε πως «η ανάρτηση είναι απαράδεκτη ως προς το περιεχόμενο και τη μορφή» και πρόσθεσε ότι «είναι αστείο να θεωρούνται βαθύ κράτος κάποιοι δημοσιογράφοι και δικαστές και όχι όσοι έχουν τα “κλειδιά” της οικονομίας».

Πρόσθεσε ότι «αυτό το βαθύ κράτος το χαϊδεύει όταν ψηφίζει με χέρια και με πόδια συγκεκριμένες νομοθετικές ενέργειες, ενώ δεν λέει τίποτα για τα Χανιά που έγινε για τους Αμερικανούς “μπάτε, αλέστε”».

Επίσης σημείωσε ότι «είναι απαράδεκτη η ποινική μεταχείριση μιας πολιτικής ανάρτησης διότι δεν αντιμετωπίζεται έτσι μια αντιπαράθεση που έχει σκοπό να κρύψει τις μεγάλες συμφωνίες που υπάρχουν».

Ανέφερε ακόμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ “μαζεύει” τον Πολάκη διότι στους σχεδιασμούς του οι “πολακειάδες” και οι “πολακισμοί” τον ενοχλούν».

Υπογράμμισε πως ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να βγουν σε πλειστηριασμό 700.000 πρώτες κατοικίες με βάση τη νομοθεσία που θέσπισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων Μητσοτάκη και από κοινού ψήφισαν υπέρ της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ.

Πρόσθεσε ότι «η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τη Μολδαβία που θα είναι το επόμενο επεισόδιο του πολέμου που έχουν μπλέξει τη χώρα μας».

Όπως είπε, ακόμα, «τέτοιου είδους άθλιες πρακτικές σαν του Πολάκη και τέτοιου είδους αντιδράσεις προσπαθούν να μετατοπίσουν τη συζήτηση από το κύριο που είναι ποια πολιτική τελειώνει τον μισθό στις 15 μέρες, ποια πολιτική παίρνει τα σπίτια του κόσμου και ποια πολιτική μας στέλνει στο πολεμικό μακελειό».

Πηγή: newsone.gr