«Εφιάλτης» για την πρώην Star Hellas Μαρία Ψηλού και τον σύζυγό της επιχειρηματία Κωνσταντίνο Ψηλό, καθώς για τρεις μήνες είχαν γυναίκα «αράχνη» μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Ολα άρχισαν τον Ιούλιο, όταν το όμορφο μοντέλο και ο άντρας του αποφάσισαν να προσλάβουν νταντά για να προσέχει το παιδάκι τους. Η Μαρία Ψηλού τον Αύγουστο γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ημεδαπή 45χρονη γυναίκα την οποία πήραν για νταντά είχε τις καλύτερες συστάσεις, καθώς είχε εργαστεί σε σπίτια γνωστών επιχειρηματιών, όπως ο Βαρδινογιάννης, σύμφωνα και με όσα αναφέρει το βιογραφικό της.

Η νταντά όμως αποδείχτηκε «ποντικός», καθώς για τρεις ολόκληρους μήνες έκλεβε συστηματικά αντικείμενα αξίας από τη βίλα του ζευγαριού στα νότια προάστια, όπως δηλώνει στην «Εspresso» η πρώην Star Hellas: «Εδώ και τρεις μήνες παρατηρήσαμε ότι έλειπαν κάποια αντικείμενα αξίας από συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού μας.

Σκηνοθετημένο ταξίδι

Στην αρχή θεωρήσαμε ότι ήταν δικό μας λάθος και δεν δώσαμε σημασία. Εκλεβε από ένα συγκεκριμένο δωμάτιο που ήταν ιδιωτικός χώρος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρήσαμε ότι όλο και περισσότερα αντικείμενα αξίας έλειπαν. Ετσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να σκηνοθετήσουμε ταξίδι μαζί με τον σύζυγό μου και να βάλουμε κάμερες στο συγκεκριμένο δωμάτιο».

Το μοντέλο μάς εξηγεί πώς έπιασαν τον «ποντικό στη φάκα»: «Στο σπίτι, εκτός από τη συγκεκριμένη γυναίκα, υπάρχει και άλλο προσωπικό που εργάζεται. Θέλαμε να δούμε ποιος είναι ο κλέφτης. Τοποθετήσαμε κάμερα στο συγκεκριμένο δωμάτιο και είπαμε ότι θα πάμε ταξίδι με τον άντρα μου. Ετοιμάσαμε κανονικά βαλίτσες, χαιρετήσαμε την κόρη μας και φύγαμε για το υποτιθέμενο ταξίδι μας. Δεν πέρασαν ούτε τρία λεπτά και η νταντά μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να ξαφρίζει. Μάλιστα, το έκανε συνεχόμενα τρεις φορές. Είδαμε τι γίνεται από την κάμερα και φωνάξαμε αμέσως την Αστυνομία, η οποία τη συνέλαβε».

Η κάμερα «τσάκωσε» τη 45χρονη εν δράσει

Από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που έχει εξασφαλίσει η «Εspresso», φαίνεται η σύλληψη της γυναίκας από τους αστυνομικούς την Κυριακή, καθώς το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση εις βάρος της.

Η στιγμή της σύλληψης της νταντάς

Η Μαρία Ψηλού περιγράφει στην «Εspresso» τον τρόμο και την οργή της για την νταντά της κόρης της: «Είμαι εξοργισμένη διότι αυτή η γυναίκα πρόσεχε το παιδί μου. Ένιωσα φόβο και τρόμο, καθώς θα μπορούσε να είχε κρατήσει μέχρι και όμηρο το κοριτσάκι μου για να ζητήσει λύτρα».

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr