Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Κώστας Τσουρός, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του “Mega Καλημέρα”,  όπου θα πλαισιώνει την Ελεονώρα Μελέτη. Ανάμεσα σε όλα όσα εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη για ένα περιστατικό bullying.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο ΟΚ! για τον εργασιακό εκφοβισμό που έζησε σε συνεργασία της. Εσύ έχεις δεχτεί bullying;

Έχω ακούσει φωνές, έχω δεχτεί απαξιωτική συμπεριφορά. Μέχρι και χαστούκι έχω φάει από τον διευθυντή μου όταν δούλευα στις ειδήσεις.

Είχαμε εκλογές, υπήρχε πανικός και έγινε ένα λάθος. Πάνω στην ένταση με χαστούκισε και μου ζήτησε συγγνώμη αμέσως μετά.

Αντιλαμβάνομαι ότι η φύση της δουλειάς μας είναι πολύ αγχωτική, αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να χτυπήσουμε τον συνάδελφό μας είναι κατακριτέο.

Τσουρός

Αυτή είναι μάλλον η καλύτερη απάντηση στη φημολογία που κυκλοφόρησε ότι είχες χτυπήσει μια συνάδελφό σου

Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ όλη αυτή τη φημολογία. Το να παρουσιάζομαι ξαφνικά ότι χτύπησα μια συνάδελφό μου ενώ όλοι γνώριζαν ότι ήταν ψέμα ήταν τραγικό για εμένα.

Είναι άλλο να έχεις μια λεκτική αντιπαράθεση και άλλο να σηκώσεις χέρι, κάτι που δεν θα έκανα ποτέ! Ευτυχώς, η αλήθεια πάντα νικάει και φάνηκε στην πορεία. Κάποιοι προσπάθησαν τότε να μου κάνουν κακό.

Επειδή όμως ως άνθρωπος δεν στέκομαι στο κακό, έχω αφήσει όλη αυτή την ιστορία πίσω μου και επικεντρώνομαι στα καλά, που είναι μπροστά.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr