Ο Μαριάνο Ισραελίτ, ένας από τους καλύτερους φίλους του Μαραντόνα, ήταν αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του.

Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για τον Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε ένας από τους καλύτερους του φίλους. Ο Μαριάνο Ισραελίτ μίλησε στην τηλεόραση της Αργεντινής και αποκάλυψε πως ο Ντιέγκο του είχε πει πως έχει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς όμως να ξέρει κανείς που βρίσκονται αυτά τα λεφτά.

«Τον είδα για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο (ο Μαραντόνα πέθανε στον Νοέμβριο) και παρατήρησα πως ήταν δυστυχισμένος. Ήταν σε άσχημη κατάσταση από τότε που έκανε μία εγχείρηση στο γόνατο. Πήγα και τον είδα στην κλινική αλλά μετά ήταν δύσκολο, πονούσε πολύ» και συνέχισε:

«Τον παράτησαν, ήξεραν πως είχε προβλήματα με την καρδιά του και ήθελε φάρμακα. Όταν γύρισε από το Μεξικό μου είπε πως έχει παραπάνω από 100 εκ. δολάρια. Του είπα: «Είσαι ο Βασιλιάς, πρέπει να ζήσεις όπως σου αξίζει». Ήταν σε άσχημη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, δεν είχαν ούτε air condition. Κανείς δεν ξέρει που είναι τα χρήματα αυτά».

Επίσης είπε για το περιβάλλον του Μαραντόνα: «Τον είχαν κυκλώσει. Αν καλούσε κάποιος που δεν ήθελαν, άλλαζαν την κάρτα στο κινητό του. Πήγα να φάω σπίτι του και του είπα πως του τηλεφώνησα δύο φορές. Αλλά όταν τον ρώτησα για τον αριθμό του, είχε πως ήταν άλλος στο πίσω μέρος του κινητού του. Ο δεύτερος».

in.gr

Πηγή: newsone.gr