Η Καρολίνα Καλύβα έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star στο «Πρωινό μας» και στον Χρήστο Λυσσέα.

Η 33χρονη pilates instructor μίλησε για τη σχέση της με τον Μπό ενώ απάντησε και για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

« Με τον Μπο ήμασταν ένα μήνα περίπου μαζί, αλλά ήταν αρκετά έντονο. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social. Ήξερα ότι ο Μπο θα με στηρίξει με κάποιον τρόπο, γιατί δεν το κρατήσαμε κρυφό. Ο Μπο έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας. Ήταν κάτι που είχε δεχθεί και εγώ η ίδια από την αρχή. Είχαμε ανεβάσει φωτογραφία, ήμασταν δίπλα – δίπλα. Πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνανε, αλλά οι δικοί μας άνθρωποι το γνώριζαν», ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

«Αν ο Μπο έμπαινε στο παιχνίδι θα ήταν σαν θείο δώρο»

Αν συνέχιζε την πορεία της στο Survivor All Star και ο Μπο έμπαινε στο παιχνίδι, πώς θα αντιδρούσε;

«Αν ο Μπο έμπαινε στο παιχνίδι θα ήταν σαν θείο δώρο, γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ο Μπο πληγώθηκε 100%. Γνωρίζω πως είναι στενάχωρο και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται έτσι, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι. Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Μόλις ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ήταν το άγχος μου μες στο παιχνίδι πως με κάποιον τρόπο πρέπει να περαστεί αυτή η πληροφορία στον Μπο και να μην με περιμένει. Όταν ο Μάριος είπε στον Μπο ότι θα με προσέχει το εννοούσε, αλλά στην πορεία δεν μπόρεσε να ελέγξει τα συναισθήματά του. Από όσο γνωρίζω ο Μπο και ο Μάριος είχαν φίλια. Όχι στενή, αλλά είχαν», πρόσθεσε στην Καρολίνα, ενώ στην ερώτηση για το εάν θα υπάρξει συνάντηση με τον Μπο όταν επιστρέψει στην Ελλάδα, προτίμησε να μην απαντήσει.

Ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση, δυστυχώς τα παιδιά τους περνάνε δύσκολες ώρες

«Χαίρομαι που ο Μπο είπε πως δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι τόσο αγαπητός και είναι νοήμων και λογικός, οπότε η παρεξήγηση λύνεται με το σωστό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ σε σχετική ερώτηση με το αμάξι της που είναι στο σπίτι του Μπο, απάντησε: «Ακόμα εκεί είναι; Τα πράγματά μου όλα δεν είναι στο Μπο, έχω το δικό μου σπίτι. Σίγουρα έχω κάποια πράγματα εκεί. Το αυτοκίνητό μου ήταν για πώληση για αυτό έχει το κλειδί εκεί. Πουλήθηκε».

Σχετικά με το έπαθλο επικοινωνίας εάν έμενε στο παιχνίδι είπε: «Δεν έδωσα τον Μπο στο έπαθλο επικοινωνίας. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω για να μάθουν όλοι τη σχέση μας. Δεν είχαμε μακροχρόνια σχέση για να είναι στο έπαθλο. Πρώτο ρόλο στο έπαθλο είχαν η οικογένεια και οι φίλοι».

 Enimerotiko.gr 

Πηγή: newsone.gr