Αρχική LIFESTYLE Σπύρος Μπιμπίλας: «Με κατηγορούν ότι πήγα να ξεπλύνω τον Γεωργούλη»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με κατηγορούν ότι πήγα να ξεπλύνω τον Γεωργούλη»

62
0

«Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Γεωργούλη», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Μετά τις αντιδράσεις αναφορικά με ορισμένα σχόλιά του στα social media για την υπόθεση Γεωργούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε εκ νέου.

«Κάποιοι πιστεύουν πως εγώ πήγα να ‘’ξεπλύνω’’ τον κ. Γεωργούλη, με τον οποίο δεν είμαστε φίλοι. Δέχτηκα έναν κανιβαλισμό και πριν από την ανακοίνωση του ΣΕΗ, αναγκάστηκα να κάνω και εγώ μία ανακοίνωση και μίλησα για τον κανιβαλισμό στο ΣΕΗ και όχι για τον κ. Γεωργούλη. Αυτό παραποιήθηκε. Να μην εμπλέκουμε το σωματείο σε κάτι τέτοιο. Ο κόσμος πιστεύει πως το ΣΕΗ είναι δικαστήριο επειδή βοήθησε με το metoo και ενεπλάκη καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης είναι μέλος του. Εμείς θα ακολουθήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες», δήλωσε το Mega.

«Το μόνο που έγραψα είναι ότι πρέπει να περιμένουμε, να μην εμπλέκουμε το Σωματείο σε κάτι που δεν έχει έρθει ως καταγγελία στο ΣΕΗ. Ο κόσμος πιέζει το Σωματείο να πάρει θέση. Θα γίνει ένα συμβούλιο και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε. Δεν μπορεί να γίνει διαγραφή. Ο κόσμος πιστεύει ότι το ΣΕΗ είναι δικαστήριο. Το ΣΕΗ λειτούργησε στο metoo επειδή είχαν φτάσει σε αυτό καταγγελίες εναντίων συγκεκριμένων προσώπων. Αυτή τη στιγμή για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχουμε καμία καταγγελία στο ΣΕΗ αλλά το ενέπλεξαν γιατί είναι μέλος του όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί. Το ΣΕΗ θα κάνει όσα λέει το καταστατικό. Εμείς είμαστε πάντοτε με αυτούς που φέρονται ως θύματα μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

real.gr

Πηγή: newsone.gr