Σε μια νέα καταγγελία εκβιασμού, η οποία όμως δεν έχει φτάσει ακόμη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Πρόκειται για καταγγελία που αφορά ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να «παγιδεύει» ομοφυλόφιλους άντρες που είναι παντρεμένοι και έπειτα να τους εκβιάζει με φωτογραφίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα θα κινηθεί νομικά.

«Χθες βράδυ βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο που δεν τον ήξερα και δεν είχε έρθει καν στο ΣΕΗ. Θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μην με βομβαρδίζουν, πραγματικά δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει, ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία. Δεν είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο ένας είναι», ανέφερε χωρίς να επιθυμεί να περάσει σε λεπτομέρειες.

«Έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές από πολλούς ηθοποιούς που μας λένε πράγματα, αλλά δεν έρχονται να τα καταθέσουν ούτε στα αρμόδια όργανα του ΣΕΗ ούτε στη δικαιοσύνη, ότι το να τα λέει ο ένας στον άλλον ή να τα γράφει στα social media, δεν έχει νόημα. Έχω ακούσει τρομερά πράγματα στα αφτιά μου και πραγματικά τους λέω: “αυτό που μου είπες, γιατί δεν έρχεσαι να το καταθέσεις και να βοηθήσεις κι άλλους ανθρώπους;”. Και λένε ότι δεν θέλουν να αναμιχθεί το όνομά τους», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε: «Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία. Διακινούνται πάρα πολλά πράγματα. Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να πάρει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr