Με την Ελπίδα Νίνου, τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη ανέφερε ότι έχει επικοινωνήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μιλώντας στη «Super Κατερίνα» ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε ότι «η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι» και ότι «δεν είναι σε καλή κατάσταση».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο γνωστός σκηνοθέτης τον έβαλε μάρτυρα υπεράσπισης εν αγνοία του. «Ζήτησα να μη χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης. Ο Εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας», είπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ήμουν στη ζωή του Πέτρου και δε σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμη και όταν δε δουλεύαμε. Και με τη σύζυγό του ήμασταν φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα. Δε θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά θέματα.

Η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι. Και εγώ έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ασφαλώς και δε μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση ένας άνθρωπος που ο σύζυγος του είναι προφυλακισμένος και η ίδια προσπαθεί να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο πράγματα που κατά την άποψή μου είναι αδικαιολόγητα.

Και μένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν έφτασα στην Εισαγγελία έμαθα πως είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Ζήτησα να μη χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης. Ο Εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας».

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ο πρώτος ηθοποιός που θα καθίσει στο εδώλιο μετά τις καταγγελίες του κινήματος #metoo. Συγκεκριμένα, παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε δίκη για τρία κακουργήματα, που είναι ένας βιασμός και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος ισάριθμων γυναικών συναδέλφων του.

in.gr

Πηγή: newsone.gr