Αρχική LIFESTYLE Στα «άκρα» η αντιπαράθεση Έλενας Ακρίτα και Αφροδίτης Μάνου – Οδηγούνται στα...

Στα «άκρα» η αντιπαράθεση Έλενας Ακρίτα και Αφροδίτης Μάνου – Οδηγούνται στα δικαστήρια

68
0

Τον δρόμο για τα δικαστήρια παίρνει η αντιπαράθεση μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της Αφροδίτης Μάνου, με τη δεύτερη να δημοσιεύει το εξώδικο στο Twitter.

Ηαντιπαράθεση των δύο γυναικών ξέσπασε με μία ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα, στην οποία ανέφερε πως έχει υπάρξει εθελόντρια στην «Κιβωτό του Κόσμου» και έχει θαυμάσει τον πατέρα Αντώνιο για το έργο του. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως τον υπερασπίστηκε «με την καρδιά της» όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό. «Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα.

Στους ισχυρισμούς αυτούς είχε απαντήσει η Αφροδίτη Μάνου με μια αιχμηρή τοποθέτησή της:

«Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; […] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η “αλήθεια” τη σήμερον ημέρα…”.

Η κόντρα των δύο γυναικών συνεχίστηκε, καθώς η Ελενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της στο facebook, απάντησε στα όσα έγραψε για εκείνη η Αφροδίτη Μάνου. “Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μανου”, ανέφερε η δημοσιογράφος και συγγραφέας

Και ερχόμαστε στο τώρα, όπου το ραντεβού δίνεται στα “γουναράδικα της Ευελπίδων”…

real.gr

Πηγή: newsone.gr