Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του Survivor, οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες είναι συχνές, καθώς οι περισσότεροι έχουν φτάσει ήδη στα όριά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μυριέλλα Κουρεντή. Η ηθοποιός και παίκτρια των Διασήμων που έχει διχάσει το κοινό, ειδικά μετά το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη, ξέσπασε σε κλάμματα στο χθεσινό επεισόδιο.

Πέρα από τη συναισθηματική πίεση, η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται πως αντιμετωπίζει και σωματικά προβλήματα, καθώς όπως αποκάλυψε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, μπήκε στο παιχνίδι τραυματισμένη.

«Έκανα το λάθος να μπω τραυματισμένη στο Survivor. Αν ήξερα ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο δύσκολα, δε θα έμπαινα κι ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Μπήκα από την πρώτη μέρα με τρεις θλάσεις. Δύο στο ένα πόδι και μία στη δεξιά γάμπα. Οι θλάσεις μετά έγιναν τέσσερις. Απέκτησα κι άλλη στο δεξί πόδι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι εδώ και μάχομαι, ούτε εγώ δεν ξέρω πόσες ημέρες. Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες, πονάω. Προχθές το βράδυ χτύπησα και πάνω στο κιτ, πάρα πολύ άσχημα. Μπορεί να ήταν πολύ αστείο σαν θέαμα, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν ήταν καθόλου αστείο, ο πόνος είναι μεγάλος, δεν μπορώ να πατήσω καλά το αριστερό μου πόδι. Χθες έτρεξα κι υπέφερα. Το δεξί μου χέρι, που ρίχνω τους στόχους, είναι μελανασμένο».

Τέλος, κατέληξε πως θα αποχωρήσει, αν είναι να χρειαστεί ξεκούραση και δεν μπορέσει να αγωνιστεί λόγω των τραυματισμών της.

«Εάν βγω νοκ άουτ και πρέπει να κάτσω άπειρο καιρό χωρίς να κάνω τίποτα εδώ μέσα, ειλικρινά θα φύγω. Μόνο τα αγωνίσματα μου δίνουν ζωή και κίνητρο. Δε θα την παλέψω καθόλου ψυχολογικά», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Οι τρεις παίκτες που αποχώρησαν

Πέρα από τη Μυριέλλα Κουρεντή όμως, που κάνει ακόμα υπομονή, τρεις ήταν οι παίκτες που επίσης, δεν άντεξαν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, τον Θανάση Μπέλλο και τον Σταμάτη Καλαφατά.

Η Κρυσταλλία δεν κατάφερε τελικά, να επανέλθει και να αγωνιστεί στο Survivor, όπως της ξεκαθάρισαν οι γιατροί, μετά την πολυήμερη νοσηλεία της στην κλινική.

Παράλληλα, οι δύο παίκτες των Μαχητών αποχώρησαν οικειοθελώς, καθώς δεν άντεξαν τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης που επικρατούν στο Survivor.

«Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς, ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και ανακοίνωσε τις αποχωρήσεις.

Πηγή: newsone.gr