Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, σήμερα, Τετάρτη, ζήτησε συγγνώμη για τις ατυχείς λέξεις που χρησιμοποίησε για τους δράστες στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Από χθες το πρωί, έχει δημιουργηθεί ένας πανικός στα social media με τις λέξεις «νέοι και ωραίοι» που χρησιμοποίησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, με αποτέλεσμα να δεχτεί σκληρή κριτική για αυτές.

Η παρουσιάστρια αφού αρχικά είπε πως απομονώθηκαν κάποιες εκφράσεις της, αναγνώρισε πως ήταν λανθασμένες οι συγκεκριμένες λέξεις που χρησιμοποίησε, γι’ αυτό και απολογήθηκε.

Η στάση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα όσα λαμβάνουν χώρα με θύματα τις γυναίκες

Όπως επεσήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή “νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα, γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών, προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών”.

Και συμπληρώνει “κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δευτερόλεπτα του «απορώ πως νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να συνευρευθούν», θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να «ξεπλύνω» και να υποστηρίξω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα πω και τι πρέπει να πω, αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένη. Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα”.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται απέναντι στους δράστες

Και καταλήγει η Σταματίνα Τσιμτσιλή “οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγνώμη. Ειλικρινά είμαι πολύ στεναχωρημένη από χθες, γιατί νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είχα και δεν έχω καμία διάθεση, πρόθεση, κίνητρο, συμφέρον και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ στη ζωή μου ως γυναίκα και μητέρα δύο κοριτσιών, ως άνθρωπος αυτής της κοινωνίας που ζούμε, να υποστηρίξω ανθρώπους που καταγγέλλονται για τέτοιες πράξεις. Θα είμαι απέναντι τους και θα είμαι εδώ να σας το αποδεικνύω”.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr