Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε μια σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε για τα επόμενα σχέδιά του, τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά και την κόντρα του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, φανερά πικραμένος, τόνισε ότι δεν μιλάει πια με την επί σειρά χρόνων στενή του φίλη και συνεργάτη του.

Μιλώντας και διαφωνίες και συγκρούσεις στο χώρο ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε μια παλιότερη κόντρα με την Μαρινέλλα που είχε διασκευάσει χωρίς την άδειά του τη Μαλάμω, αλλά πια είναι κάτι που έχει λυθεί. «Δεν θέλω να το θυμάμαι, γιατί την αγαπώ» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιο.

Όσον αφορά όμως την διαμάχη που είχε με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη τα πράγματα δεν λύθηκαν. «Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας που απαντάει ‘είπα θα πάω τη φωτιά περιφορά’. ΉΤαν μια κακή στιγμή και έχουμε μετανιώσει όλοι. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ στην Άλκηστη είναι να ξαναβρεί την σχέση της με την κοινωνία. Νομίζω την έχει χάσει».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε ότι από τότε δεν έχει επαφές με την ερμηνεύτρια. «Δεν μιλάμε από τότε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε την στραβή, δεν προσπάθησα να μιλήσουμε. Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 30 χρόνια από τη ζωή μου. Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα».

in.gr

Πηγή: newsone.gr