Συντετριμμένη είναι η Κατερίνα Στανίση για την απώλεια του λαϊκού συνθέτη και στιχουργού Τάκη Μουσαφίρη, ο οποίος πέθανε από κοροναϊό. Η Κατερίνα Στανίση μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τον αγαπημένο της συνεργάτη και δημιουργό πολλών επιτυχιών της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου του, δήλωσε στο gossip-tv.gr: «Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν μπορώ να ησυχάσω. Δεν γνωρίζω που βρίσκονται οι δικοί του για να τους συλλυπηθώ. Απ’ ότι ξέρω βρισκόταν στα Γιάννενα τα τελευταία χρόνια».

«Ο Τάκης Μουσαφίρης ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Η ψυχούλα του να αναπαυθεί. Εγώ προσωπικά του οφείλω πάρα πολλά για την καριέρα μου, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Τον Τάκη Μουσαφίρη θα τον κλάψω γιατί είναι μέσα στην καρδιά μου. Μπορεί να μην βλεπόμασταν αλλά έχω να θυμάμαι πολύ ωραία πράγματα μαζί του και προσωπικά και επαγγελματικά», πρόσθεσε η γνωβστή τραγουδίστρια.

Δημιουργός μεγάλων επιτυχιών όπως «Ο ταξιτζής», «Εγώ ο ξένος», «Ενα λεπτό περιπτερά», ο Τάκης Μουσαφίρης συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές, ανάμεσά τους ο Στράτος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Μιχάλης Μενιδιάτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

in.gr

Πηγή: newsone.gr