Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη, μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και για το εμβόλιο που θα πρέπει να κάνει.

Για τη νόσησή του από κορονοϊό, υπογράμμισε «έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς».

Ο Στάθης Αγγελόπουλος θα πάρει τα βουνά για να μην κάνει το εμβόλιο

Όσον αφορά το εμβόλιο, ο Στάθης Αγγελόπουλος επεσήμανε «ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει. Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια. Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά».

Η προτίμηση του Στάθη Αγγελόπουλου να πεθάνει από κορονοϊό αντί από το εμβόλιο

Και συμπληρώνει ο Στάθης Αγγελόπουλος «προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο, αν κάνω το εμβόλιο, μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr