Συγγνώμη για το υλικό που ανάρτησε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση των πρώην συντρόφων του, ζήτησε πριν την προφυλάκισή του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Μέσω του δικηγόρου του, κ. Γιώργου Δακούρα, ο γνωστός παρουσιαστής υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Σύμφωνα με το Star, η 28χρονη καταγγέλλουσα δεν δέχεται την απολογία του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δύο νέα βίντεο στάλθηκαν στον δικηγόρο της καταγγέλλουσας

Ο δικηγόρος της 28χρονης καταγγέλλουσας, κ. Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε πως του ήρθε ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

«Από κάποιο mail ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι γυναίκες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, φοβούνται για τυχόν διαρροή των δικών τους προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr