Ο Σταύρος Νικολαΐδης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1970 και είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων “Φόβος και Πάθος”, “Οι Αγνοημένοι” “Δίωξη Εγκλήματος” κ.ά. έχοντας μικρούς ρόλους.

Της: Έπη Τρίμη

Αγαπήθηκε πολύ στα “Εγκλήματα”,με την Καίτη Κωνσταντίνου, όπου ο ίδιος είχε ομολογήσει πως ο μισθός ήταν ελάχιστος και ήταν σαν να πλήρωσε για να συμμετάσχει.”Για τα τότε δεδομένα, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος. Έπαιρνα περίπου 40.000 δραχμές μεικτά το επεισόδιο. Κάνουμε ένα πολύ όμορφο επάγγελμα στη χειρότερη χώρα που μπορούμε να το κάνουμε. Στην Ελλάδα νομίζουν ότι οι ηθοποιοί είμαστε χομπίστες”, είχε αναφέρει ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Συγχρόνως είχε προσθέσει για τον Μιχαλάκη που είχε υποδυθεί: “Ο Μιχαλάκης είχε μια γλύκα και μια αθωότητα στον τρόπο που αντιμετώπιζε ακόμα και ακραία σεξουαλικά θέματα. Ακόμα και τα λάθη του τα προξενούσε η ανάγκη του να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Αυτά πιστεύω είναι τα στοιχεία που τον έκαναν αγαπητό και συνάμα αστείο στον κόσμο.”

Στη συνέχεια, ακολούθησαν πετυχημένες συνεργασίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο και στο θέατρο.

Τα λόγια αγάπης και έρωτα

Ο Σταύρος Νικολαΐδης δηλώνει ερωτευμένος και ευτυχισμένος με τη γυναίκα του λέγοντας: «Είμαι πολύ ερωτευμένος. Πολύ. Εγώ ερωτεύομαι πρώτα απ’ όλα, ερωτεύομαι δουλειές, ρόλους, ερωτεύομαι πρόσωπα, όπως ερωτεύτηκα την γυναίκα μου και είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, δεν θα μπορούσα να μην είμαι ερωτευμένος με την δημιουργία μου, τον γιο μου! Η γυναίκα μου, μου λέει “εσύ δεν μπορούσες να μην γίνεις πατέρας” και πολλές φορές μου λέει κάτι που το θεωρώ πολύ τιμητικό “εσύ δεν είσαι ακριβώς πατέρας είσαι δεύτερη μάνα”», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Οι δυσκολίες για την απόκτηση παιδιού

Ο Σταύρος Νικολαΐδης, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη σύζυγό του, Γιώτα Ζαρμακούπη, μέχρι να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδί.

Ωστόσο, συνέχισαν τις προσπάθειες και σήμερα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά τον γιο τους, Θάνο ο οποίος πάει στον παιδικό σταθμό.

Όπως είχε πει η γυναίκα του είχε τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, καθώς έχανε τα παιδιά στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης. Αυτό τους είχε στεναχωρήσει βαθύτατα και είχαν σκεφτεί να υιοθετήσουν παιδί μέχρι που ήρθε ο Θάνος που γεννήθηκε το 2017.

Το πένθος

Τον Ιούνιο ο Σταύρος Νικολαΐδης έχασε τη μητέρα του. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook  αποχαιρετώντας την με μια φωτογραφία της.«Την ημέρα που πέθανε, εγώ το βράδυ πήγα για πρόβα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Εκεί που έφαγα τη φρίκη μου ήταν τη μέρα της κηδείας. Εκεί το συνειδητοποίησα, εκεί τα είδα όλα, κι έγινα κομμάτια. Έκατσα σε έναν καναπέ και δεν μιλούσα σε κανέναν κι έκλαψα πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενα», ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr