Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σπανίως ανοίγεται και μιλάει για την προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά ο Έλληνας τενίστας μίλησε στο περιοδικό Down Town και αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλάς αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους.

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είπε ο αθλητής.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε  ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν ξέχασε μετά τη μεγάλη του νίκη επί του Ναδάλ στη Μελβούρνη να κάνει μια αφιέρωση στη σύντροφο του. «T.P αυτό ήταν για σένα», έγραψε ο Στέφανος στέλνοντας της φιλάκια από την Αυστραλία.

tsitsipas_3_0

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr