Ελένη Μενεγάκη: Η γνωστή παρουσιάστρια υπεραγαπά την οικογένειά της. Τη στηρίζει όσο τίποτα στον κόσμο και αυτό φροντίζει να μας το δείχνει καθημερινά. Από εκεί και πέρα, η αδυναμία της Ελένης είναι ένας άνδρας. Πρόκειται για τον σύζυγο από τη μητέρα της. Ο πατριός της Ελένης, ο Στέλιος Μισόκαλος, έχει μάλιστα και δύο ταλέντα που συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά δεν είναι άλλα από τη μουσική και το τραγούδι.

Η ίδια η Ελένη μέσα από τις εκπομπές της έχει αναφερθεί στον πατριό της και πόσο τον αγαπά… Μάλιστα, μία φορά είχε αποκαλύψει ότι τα Χριστούγεννα που στολίζουν στο σπίτι στα Μελίσσια το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι όλη η οικογένεια μαζί, τρώνε και τραγουδάνε και είχε αναφερθεί στο ταλέντο που έχει ο άντρας της μαμάς της, της κυρίας Ζέτας.

Βέβαια, ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Στέλιου Μισόκαλου δεν είναι άλλος από τον γιο του, τον Θοδωρή που και στο παρελθόν έχει αναρτήσει βίντεο με τον πατέρα του να τραγουδά. Και αυτή τη φορά λοιπόν, ο Θοδωρής τον τράβηξε βίντεο την ώρα που ερμήνευε μία επιτυχία του Γιάννη Πάριου και την ανάρτησε στο Instagram και στο βίντεο είχε ένα σχόλιο: «Proud», δηλαδή «περήφανος»!

Ε. Μενεγάκη: Ο πατριός της τραγουδά Γιάννη Πάριο

Ελένη Μενεγάκη: Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες της Ελληνίδας παρουσιάστριας, με τον πατριό της και όχι μόνο

Πηγή: newsone.gr