Η οικογένεια της 16χρονης, που βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι που ζούσε με τους γονείς και τα δύο αδέλφια της, το πρωί της Τρίτης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η νεαρή δεν πήγε στο σχολείο της, όπως έκανε καθημερινά, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι δικοί της, οι οποίοι άρχισαν να την ψάχνουν.

Πως έμαθε η οικογένεια της 16χρονης ότι έβαλε τέλος στη ζωή της

Πρώτη στο σπίτι έφτασε η μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία μόλις αντίκρισε την 16χρονη απαγχονισμένη κάλεσε αμέσως τους γονείς της, που έφυγαν από τις δουλειές τους, ώστε να τρέξουν να δουν τι έχει συμβεί.

Η 16χρονη διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για ανάνηψη, δεν κατάφερε να επανέλθει, καθώς δεν είναι γνωστός ο χρόνος που είχε αφαιρέσει τη ζωή της. Φως σε όλες τις συνθήκες αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Όσον αφορά το άτυχο κορίτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι από παιδί παρουσίαζε αγχωτικά σύνδρομα, τα οποία μεγαλώνοντας της προκάλεσαν σοβαρότερα θέματα ψυχιατρικής φύσεως, τα οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει, όσο κι αν προσπαθούσε με τη βοήθεια ειδικού.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν το τελευταίο διάστημα άτυχη κοπέλα αντιμετώπιζε επιπλέον προβλήματα, με αποτέλεσμα να πιεστεί περισσότερο και να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr