Είναι μια από τις πιο διάσημες και δυναμικές Ελληνίδες επιχειρηματίες. Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι και του «σαλονιού» και του… αλωνιού, καθώς από τη μία συναναστρέφεται με πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας, από την άλλη ταξιδεύει μόνη της σε χώρες της Ανατολής για φέρει στην Ελλάδα τα πιο αριστουργηματικά χαλιά. 

Η κ. Μοιραράκη μίλησε την εκπομπή «Happy Day» για τους διάσημους πελάτες της, την επιθυμία της να γίνει γιαγιά αλλά και για την σχέση με τον σύζυγό της, τον ναύαρχο Γιάννη Κοντούλη.

«Στα 35 χρόνια που είμαι επιχειρηματίας νιώθω πολύ ευτυχισμένη και ευλογημένη από τον Θεό που μπόρεσα σε χιλιάδες ανθρώπους επώνυμους και ανώνυμους να τους δώσω τα χαλιά μου να στολίσουν τα σπίτια τους», δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη αποκαλύπτωντας ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε ντύσει το σπίτι του αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου με τα διάσημα χαλιά της, ένα εκ των οποίων υπάρχει ακόμα στην τραπεζαρία του Μεγάρου.

Λάτρης των εντυπωσιακών χαλιών της υπήρξε όπως αποκάλυψε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με πήρε ένα βράδυ και μου είπε “είμαι στην κουζίνα, μασουλάω, σε βλέπω και μου αρέσει ένα χαλί θα μου το φέρεις αύριο;” Από εκείνη τη στιγμή με έπαιρνε παντού μαζί της και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία» δήλωσε για την εθνική μας σταρ.

«Kουμάντο κάνει ο ναύαρχος»

Πολλοί φυσικά θα αναρρωτιούνται αν η τόσο δυναμική επιχειρηματίας είναι εκείνη που έχει το πάνω χέρι στον γάμο και το σπίτι της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκαλύπτωντας την αμέριστη αγάπη για το πρόσωπο του συζύγου της, έκανε την ανατροπή: «Είμαι επιχειρηματίας και κάνω κουμάντο στην επιχείρησή μου, μόλιας τα πόδια μου μπουν στο στο σπίτι, εκεί κάνει κάνει κουμάντο ο Ναύαρχος» σχολίασε.

Πηγή: newsone.gr