Η Καρολίνα Καλύβα επέστρεψε από το Survivor και είναι πραγματικά αγνώριστη όπως μαρτυρούν και τα πρώτα stories που δημοσίευσε στο Instagram.

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης με την πρώην παίκτρια του Survivor  να επιστρέφει από το Άγιο Δομίνικο και να αντικρίζει μετά από καιρό τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα η Καρολίνα είδε την οικογένειά της μετά από καιρό αλλά και τους αγαπημένους της φίλους.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδε ήταν φίλοι και συγγενικά πρόσωπα, με την Καρολίνα να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες μαζί τους.

    

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και έμεινε αρκετές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο όμως αποχώρησε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τον τελικό.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Οι Amigos και το ζεύγος υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σχέση μίσους, αλλά αγάπης. Με τη Μαριαλένα υπήρχε επαφή, ουσιαστικά τα σκηνικά με τον Τριαντάφυλλο μας ψύχραναν.

Είναι ο μόνος που του τα έχω χώσει τόσο πολύ αλλά αγαπιόμαστε. Δεν ήθελε να παίξει, αλλά όταν μπήκαμε στα ατομικά, είδαμε όλοι ότι μπορεί και παίρνει νίκες, καταλάβαμε ότι δεν υπήρχε θέμα υγείας. Επειδή λιγοστεύαμε και είχαμε τραυματισμούς, λέγαμε ότι θέλει να πατήσει επί πτωμάτων, επειδή έπεφτε όλο το βάρος πάνω μας. Ο Ντάφυ έχει πει 100.000 πράγματα για όλους μας και μέσα στην ίδια μέρα μπορεί να άλλαζε γνώμη. Τον αγαπάω ακόμα δεν του έχω κρατήσει κακία», ήταν τα πρώτα λόγια της Καρολίνας μετά την αποχώρησή της.

Πηγή: newsone.gr