Τα βέλη του προς τον Τριαντάφυλλο έριξε στο χθεσινό επεισόδιο ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς η συμπεριφορά του στον στίβο μάχης -για ακόμη μια φορά- δεν ήταν αυτή που άρμοζε στον στίβο μάχης.

Έτσι, Ηλίας, Γιώργος και Καρολίνα συζήτησαν για να συμφωνήσουν για το τι θα κάνουν για την επόμενη φορά που θα υπάρξει μια αντίστοιχη συμπεριφορά από τον τραγουδιστή, όπως τουλάχιστον πιστεύουν. Τα σχόλια ήταν πολλά με τον frontman των INCO να μην μπορεί να κρύψει την ενόχλησή του και να αναφέρει για τον Ντάφυ: «Είναι ένας ξεφτίλας κανονικός».

Παράλληλα, η Καρολίνα έκανε τα δικά της σχόλια για τον Ηλία. «Σχολίαζαν ακόμα και τον πανηγυρισμό του Ασημακόπουλου, ότι ήταν πάρα πολύ έντονος και ότι ο ως ταπεινός που είναι… Έλα, ξερνάω… Ποια ταπεινότητα… Μετά από τις 50.000 νίκες που έκανε ήταν ακίνητος στον πάγκο» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «Που όταν τελείωσε ο αγώνας ευθαρσός έρχεται στον πάγκο μας, αγκαλιάζει τους Τούρκους και όταν ερχόταν σε μας έδινε το χέρι. Ο ψεύτης! Ο ψεύτης! Εντάξει, έλεος… Ποια αθλητική παιδεία, ποια ευγενής άμυλα… Δηλαδή, Σάκη, έλα».

Πηγή: newsone.gr