Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο Survivor All Star καθώς αναμένεται να συμβούν… πολλά και διάφορα γεγονότα που σίγουρα θα επηρεάσουν την πορεία ορισμένων παικτών στο παιχνίδι.

Αρχικά μένει να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την τρίτη ασυλία και ποιος παίκτης θα συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων παικτών προς αποχώρηση. Ήδη στον «τάκο» βρίσκονται τρεις παίκτες των Μπλε. Ο Κρις Σταμούλης, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Εκτός από τη φωτιά στην καλύβα των Μαχητών μια δεύτερη «φωτιά» θα ξεσπάσει αργότερα στο συμβούλιο του νησιού, μετά το αγώνισμα της ασυλίας.

Η «απόδραση» των δύο παικτριών στη ζούγκλα και η προμήθεια κινητών τηλεφώνων προς τις παίκτριες των Διασήμων, φέρνει τα πάνω κάτω στην παραγωγή, η οποία αποφάσισε να επιβάλλει βαριά πρόστιμα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβάλλονται από το παιχνίδι και αποτελούν παρελθόν για το Survivor All Star.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δύο παίκτριες της κόκκινης ομάδας φέρονται να ομολόγησαν ότι πήραν τηλέφωνο από κινητό και έτσι επωμίζονται τις ανάλογες ποινές.

Όλα δείχνουν ότι έρχονται έντονες αντιδράσεις και εξελίξεις.

Πηγή: newsone.gr