Χάσμα φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους Amigos που έχουν παραμείνει στο Survivor με τον Ηλία Μπόγδανο να μην νιώθει καθόλου καλά με τη στάση των φίλων του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος άφησε υπονοούμενα ότι ο ίδιος πάντα ήταν σταθερός στις απόψεις του κι όχι όπου φυσάει ο άνεμος, αλλάζοντας παρέες. Αυτό έκανε τον Ηλία να ξεσπάσει σε κλάματα αναφέροντας: “Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος και δεν μου μιλούν. Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους προδίδω και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και πρέπει να είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί πρέπει να είμαστε τρεις και δυο; Μπορεί να πάω στον Σάκη επειδή η Μαριαλένα θα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ένα σούσουρο από πίσω”.

“Όταν γυρίσαμε από το έπαθλο εννοείται πως ένιωσα σαν να είπανε ότι δεν πάει να χάσαμε, εσύ βολεύτηκες. Άκουσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους. Δηλαδή θα πρέπει να τσακώνομαι κι εγώ για να μην παρεξηγηθώ και να φαίνομαι ότι είμαι στην μέση; Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, τσακώνομαι πολύ λίγες φορές” κατέληξε ο Ηλίας Μπόγδανος.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr