Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που συμμετέχει στο Survivor, Γεωργία Χαραλαμποπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκε τόσο στον Σάκη Κατσούλη όσο και στον Γιώργο Λιβάνη.

“Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη για αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε για αυτό μπήκε, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά, θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα “Μια φορά την κατέστρεψε και πάει και για δεύτερη;”. Δεν μου απάντησε ποτέ”, είπε η μητέρα της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης.

Η κόρη σας γιατί τον αφήνει να την προσεγγίσει ξανά;

Το μυαλό της Μαριαλένας είναι αλλού, ξέρετε όλοι που είναι.

Αναφέρεστε στον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη;

Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μίλησε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε με την παραγωγή;

Στην αρχή τους έπαιρνα πολλές φορές και τους έλεγα “σταματήστε να κάνετε μοντάζ. Ο πατέρας της είναι άρρωστος”. Μετά πραγματικά κουράστηκα.

Λέτε να γίνει τελικά η πρόταση γάμου μέσα στο Survivor;

Αν γίνει αυτό θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr