Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor για να είναι κοντά με την πρώην αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη τελικά όμως οι ικανότητές τους θα τους οδηγήσουν μαζί στον τελικό.

Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης εκ των οποίων τον ένα συζούσαν στο Περιστέρι, χώρισε έναν χρόνο πριν και τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Εκείνη έφτιαξε τη ζωή της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, όμως ο Σάκης όχι μόνο δεν κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή του αλλά μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να είναι κοντά της και να κάνει προσπάθεια να τα βρουν ξανά, γεγονός που τελικά δεν συνέβη ποτέ.

Τι και αν υποστηρίζουν και οι δύο πώς η σχέση τους ανήκει στο παρελθόν;

Τα πλάνα και τα βλέμματα που ανταλλάσσουν άλλα δείχνουν, όπως στο Survivor όπου εκείνη τον κέρδισε και χαρούμενη δεν τον άφησε σε ησυχία. Πειράγματα, χάδια και αγκαλιές έχουν την τιμητική τους.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Νικηφόρος σχολίασε σχετικά:

«Ο Γιώργος Λιβάνης περιμένει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και ο Νικηφόρος απάντησε δίχως πολλή σκέψη: «Δε νομίζω. Δεν ξέρω αν την περίμενε και ποτέ ρε παιδιά. Ήταν κάτι πολύ πρόσφατο. Δεν ξέρω αν θεωρείται καν σχέση αυτό τώρα».

«Νομίζω ότι όλα αυτά μεγιστοποιήθηκαν λόγω του παιχνιδιού το οποίο είχε μια φοβερή δυναμική», σημείωσε ο Νικηφόρος.

in.gr

Πηγή: newsone.gr