Παρελθόν από το Survivor αποτελεί η Καρολίνα. Η γυμνάστρια είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι την τελευταία εβδομάδα και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό» ο αδερφός της, Παναγιώτης Καλύβας, μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει το γυμνό που έκανε στην παραλία.

«Δεν έχουμε μιλήσει μαζί. Έχει μιλήσει η μητέρα μου μαζί της. Είναι πολύ χαρούμενη και θέλει να γυρίσει κοντά μας. Νομίζω ότι σήμερα θα ταξιδεύει και αύριο θα βρεθούμε. Η αδελφή μου δεν έβγαλε καμία πικρία, έφυγε πολύ γεμάτη. Ίσα ίσα είναι πολύ χαρούμενη, προηγήθηκε κιόλας και το ταξίδι στις Μπαχάμες», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor κέρδισε πάρα πολλά για το χαρακτήρα και το μέλλον της. Βέβαια, εγώ πιστεύω ότι δεν ήξερε που πάει, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με το ριάλιτι».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το γυμνό απόσπασμα της αδερφής του στην παραλία του Άγιου Δομινίκου, απάντησε: «Με ενόχλησαν τα γυμνά πλάνα στην παραλία, αλλά περιμένω και τη δική της τοποθέτηση. Θα της πω ότι ήταν μία κακή στιγμή».

Η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε αν ο Σάκης Κατσούλης στοχοποίησε την Καρολίνα και για αυτό την έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Ο αδελφός της κράτησε μία πιο μετριοπαθή στάση λέγοντας: «Είναι λογικό ο Σάκης να θέλει να βγάλει μία δυνατή παίκτρια από το παιχνίδι, όπως η Καρολίνα. Το “στοχοποιήθηκε” είναι βαριά λέξη, θεωρώ ότι έγινε για λόγους στρατηγικής. Είναι στην τελική ευθεία και ο ένας βλέπει τον άλλον σαν απειλή. Είναι όμως όλοι φίλοι, δεν έχουν κάτι να χωρίσουν».

in.gr

Πηγή: newsone.gr