Η μητέρα της 26χρονης παίκτριας του Survivor, Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη στο ΟΚ! που κυκλοφορεί μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, μιλά για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για την κόρη της, το παρελθόν, τα όνειρά της αλλά και για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και τον τωρινό σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη.

Πιστεύετε ότι ο Σάκης Κατσούλης την έχει πλησιάσει μέσα στο Survivor με πονηρό σκοπό;

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ με όσα βλέπω μέσα στο παιχνίδι. Η Μαριάλενα έχει παρεξηγηθεί και αυτό συνέβη από τη στιγμή που στο Survivor μπήκε ο Κατσούλης. Με το που μπήκε το παιδί μου σκέφτηκε «Είμαστε μέσα στην ζούγκλα, ήρθε ένας άνθρωπος που ξέρω» και ένιωσε ασφάλεια. Δεν παίζει με στρατηγική η Μαριαλένα και φοβάμαι  ότι μόλις φύγει και δει όλα αυτά που λέγονται για εκείνη θα αντιδράσει άσχημα.

Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και δεν πιστεύω ότι χτύπησε στα αλήθεια το πόδι του. Παραμύθι είναι κι αυτό!

Είπατε, όμως, πως και η Μαριαλένα δεν το διαχειρίστηκε καλά…

Ναι, έκανε σφάλμα. Έπρεπε να πάει μια θέση παραπέρα και να του πει «Αν με χρειαστείς κάτι, φώναξέ με». Εκεί δεν το διαχειρίστηκε καλά. Και με θύμωσε πολύ. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάτι ερωτικό από την πλευρά της, το φώναζα από την αρχή.

Πώς είστε τόσο σίγουρη ότι δεν έχει αναπτυχθεί κάτι ερωτικό ανάμεσά τους;

Είμαι σίγουρη. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Και τότε ακόμη που πανηγύριζε ο Κατσούλης ενώ είχε χτυπήσει η Μαριαλένα και την έπιασε το παράπονο, δεν το έκανε από ζήλια. Σκέφτηκε: «Εγώ όταν χάνεις, έρχομαι και σε αγκαλιάζω και σου λέω “Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα νικήσετε”. Εσύ πανηγύριζες». Είναι πέντε μήνες μέσα στο παιχνίδι και έχει πιεστεί. Δεν είναι εύκολο να πεινάς και να συμβιώνεις με τόσα διαφορετικά άτομα. Επίσης, δεν ξέρουμε τι γίνεται και τις 24 ώρες, δεν μας τα δείχνουν όλα. Πιάνουν προφανώς συγκεκριμένα στιγμιότυπα και τα ενώνουν. Κάνουν καλό μοντάζ!

Πιστεύετε πως ο Σάκης θέλει πράγματι τη Μαριαλένα; Γιατί αυτό αφήνει να εννοηθεί μπροστά στις κάμερες.

Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του –άλλωστε για αυτό μπήκε–, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: «Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη». Δεν μου απάντησε ποτέ.

Όταν ήταν με την Μαριαλένα, ποια  ήταν η γνώμη σας για τον Σάκη;

Ποτέ δεν τον ένιωσα σαν παιδί μου. Ποτέ! Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου. Και όταν χώρισαν μπορεί η Μαριαλένα να στενοχωρήθηκε, εγώ όμως χάρηκα.

Γιατί όμως; Είχατε εξαρχής κάποιες ενδείξεις ότι δεν της φερόταν καλά;

Από την αρχή είχε τουπέ, ήταν κόλακας με όλους. Επίσης, κατάλαβα ότι του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Έξι μήνες την πολιορκούσε και της έλεγε «Εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ». Και έπεσε η κόρη μου.

in.gr

Πηγή: newsone.gr