Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για σχεδόν επτά μήνες πάλεψε με τα… θηρία και κατάφερε να φτάσει μέχρι τους τρεις του φετινού Survivor. Η νεαρή αθλήτρια αποχώρησε στον ημιτελικό και λίγο μετά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για αυτό το ταξίδι επιβίωσης.

Αρχικά η 25χρονη ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν, αλλά και αυτούς που δεν την ψήφισαν θετικά. Ενώ, νίκησε είπε πως θα ήθελε τον Σάκη Κατσούλη περισσότερο.

«Μπορεί να μην έφτασα μέχρι τον τελικό, αλλά έφτασα μέχρι εδώ, τον ημιτελικό. Βγήκα τρίτη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ από την πρώτη μέρα. Που έζησα όλη αυτή την εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που με ψήφισε με τη θετική του ψήφο. Και αυτόν που δε με στήριξε. Τους αγαπώ όλους. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα του τελικού. Ας το πάρει ο καλύτερος. Βέβαια θέλω να στηρίξουν όλοι τον Σάκη, γιατί τον αγαπώ πολύ. Αλλά και ο Ηλίας είναι πολύ καλό παιδί και τον έχω και αυτόν μέσα στην καρδιά μου. Τι να πω; Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου».

Πηγή: newsone.gr