Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο του Survivor είναι γεγονός. Η παραγωγή προετοιμάζεται πυρετωδώς και τρέχει να διευθετήσει τις τελευεταίες λεπτομέριες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία αναμένεται να γίνει μετά τα Χριστούγεννα.

Τα πράγματα φέτος θα είναι λίγο πιο στριμωγμένα και πιο δύσκολα για τους συμμετέχοντες.

Όπως ειπώθηκε σήμερα (13/12) στο «MEGA Καλημέρα», ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να δέσει «χειροπόδαρα» τους παίκτες ώστε να διαφυλάξει τυχόν διαρροές.

Μάλιστα, όσα ονόματα έχουν ακουστεί δεν σημαίνει ότι θα ταξιδέψουν και στον Άγιο Δομίνικο. Θα υπογράψουν μόνο όσοι δεν μιλήσουν για τη συμμετοχή τους.

Η ρήτρα είναι ότι όποιος μιλήσει, είτε αυτός είτε κάποιος συγγενείς του χωρίς την άδεια της παραγωγής, θα αποχωρεί από το παιχνίδι και θα παίρνει τη θέση του κάποιος άλλος.

Επίσης, υπάρχει άλλη ρήτρα για όσους αποχωρούν προκειμένου να μην κάνουν δηλώσεις με την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τα χρήματα που θα παίρνουν οι διάσημοι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το μπάτζετ έχει πέσει. Τα 4.000 – 5.000 ευρώ δηλαδή που ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για κάποια πρόσωπα δεν ισχύουν.

Τέλος, δεν αποκλείεται τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο να μπουν στο ριάλιτι πρόσωπα που έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενους κύκλους.

in.gr

Πηγή: newsone.gr