Όποιος και να κερδίσει το έπαθλο, ο Τριαντάφυλλος είναι ο μεγάλος κερδισμένος του φετινού Survivor.

Σύμφωνα με τα νεότερα, η εκπομπή Το Πρωινό, έκανε την αποκάλυψη σχετικά με το πόσο έχουν ανέβει τα χρήματα στο λογαριασμό του.

Μέχρι και σήμερα λοιπόν, έχει κερδίσει 137.000 ευρώ και άρχισε να προσθέτεις και τα extra του, τα οποία διόλου ευκαταφρόνητα είναι καθώς προστίθενται και 5.000 για την παράταση που πήρε το ριάλιτι, συν 6.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα μέχρι και την εβδομάδα που θα παραμείνει.

Μπορεί να μην είναι ο πιο δυνατός παίκτης του φετινού Survivor, ωστόσο είναι, όπως φαίνεται είναι ο πιο δημοφιλής αφού σε πολλά από τα επεισόδια έχει μοιραστεί στιγμές από την προσωπική του ζωή που έχουν συγκινήσει, όπως όταν είχε αναφερθεί στο θάνατο του μπαμπά του.

«Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και να βοηθήσω τον εαυτό μου. Χρόνια με χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου τόσα χρόνια. 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στον δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα», είχε πει.

Ή όταν αναφέρεται με συγκίνηση στον γιο του, Νικόλα. Ακόμη και οι στιγμές που ξεσπά, είναι στιγμές που φαίνεται το κοινό λατρεύει να βλέπει με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

in.gr

Πηγή: newsone.gr