«Καυτές» αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιανός για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης παραχωρώντας συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Sfera και μίλησε για όλες τις λεπτομέρειες του ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τον τελικό.

Αρχικά, ο παρουσιαστής του Survivor δήλωσε:

«Εννέα άτομα έμειναν στο παιχνίδι. Θα έχουμε 2 αγώνες, έναν ασυλίας έναν για έπαθλο και έναν επικοινωνίας. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε αγώνες αρχηγίας.

Κάθε εβδομάδα θα αλλάζει ο αρχηγός. Η παράταση του παιχνιδιού θα είναι καμιά 10αρια μέρες. Σήμερα θα έχουμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας.

Έχουν πορωθεί τα παιδιά, που παίζουν ατομικά.

Παίζει πλέον ο καθένας την στρατηγική του. Θα μπει και ο Στράτος Τζώρτζογλου στο παιχνίδι! (γελώντας). Ο τελικός του παιχνιδιού θα γίνει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την περίπτωση του James, είναι κρίμα γιατί είχε φάει πολύ αγώνα και προσπάθεια στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα πιο πολύ για το Νίκο γιατί είχε το πείσμα που ίσως τον έφτανε στον τελικό.

Ο Νίκος έχει θεματάκι με τα γόνατα και οι γιατροί του είπαν πως χρειάζεται αποθεραπεία. Οι γιατροί του είπαν να κάτσει στον πάγκο χωρίς να αγωνίζεται και να κάνει αποθεραπεία…αλλά εκείνος δεν ήθελε».

Τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε την ατάκα της ημέρας… Να δείτε πως ο νικητής θα είναι ο Τριαντάφυλλος!

in.gr

Πηγή: newsone.gr